miércoles, 12 de diciembre de 2012

Resposta de l'Ajuntament



Bona tarda,



Estudiada la vostra petició malauradament aquesta actuació no es pot executar per les següents raons:



Primera, l'espai on es situa el patí a dia d'avui és propietat privada i l'ajuntament va signar un contracte de lloguer per a ús educatiu, ampliació de zona de patí on es podran instal·lar moduls d'aules d'ensenyament. Per a qualsevol altre actuació caldrà permís de la propietat.



Segona, l'espai on es situa tant el pati com els móduls de l'escola té una qualificació urbanística de zona verda i per tant considerat com a sistema de gran protecció. En aquest cas, i de manera excepcional, la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat va informar favorablement un ús provisional del sòl per a mòduls educatius però en cap cas per a qualsevol altre tipus de construcció. 



Tenint en compte la condició de zona verda no crec que ens autoritzin una nova actuació (obra) que no sigui l'educativa i necessariament imprescindible.



En cas de voler realitzar altres construccions caldrià sol·licitar novament a la Generalitat l'informe favorable preceptiu per a la modificació de l'ús provisional (tràmit que requereix projecte i informació pública) i l'autorització a la propietat per executar aquestes obres.



Atentament,



Beatriz Rovira




No hay comentarios:

Publicar un comentario