miércoles, 28 de noviembre de 2012

Reunió Departament

Bon dia,
Ahir dia 27 vam anar al Departament d'Ensenyament per entrevistar-nos amb el Director dels Serveis Territorials i l'Arquitecte del mateix Departament.El motiu com ja sabeu tots es l'instal·lació de un mòdul menjador,el porxo i demanar permís per fer un planxe que s'utilitzi de pista de basquet.
Per la pista de basquet només caldrà que l'Ajuntament doni el vist i plau.
Amb el tema menjador després de exposar la nostra proposta i fer veure que el menjador es una necessitat i que no estem disposats a renunciar, vam arribar a l'acord de tornar a tenir una reunió en dos mesos juntament amb l'Ajuntament.
La nostra proposta es que el menjador s'instal.li a la part de dalt en contra del que proposa l'arquitecte del Departament,finalment han vist que es a la part de dalt el lloc més adient.
El motiu per tornar a tenir una reunió en dos mesos es que el Departament està treballant durant aquest temps en el creixement o decreixement de la població escolar per l'any vinent i llavors es podran valorar les necessitats de la nostra escola i veure les diferents opcions del projecte d'escola.
En aquesta propera reunió esperem poder obtenir l'ubicació del menjador i quan instal·larà.
Continuarem informant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario